Er zijn 87 berichten, op 9 pagina's
Plaats zelf een reactie

Enkele reacties

Plaats zelf een reactie      oudere reacties


Ingrid
02 Sep

RIP TONY

Ingrid
15 Aug

Proficiat met de prestatie in de 'Beker van België', go for it !!
Luc & Ingrid

Douwen Louis
11 Aug

Proficiat aan de ganse ploeg en de technische staf voor de mooie resultaten in de Beker van België (Coky Cup).
Doe zo verder zou ik zeggen.

veerle wouters
22 mei

hebben jullie soms al een idee wanneer de match tegen kvm zou plaatsvinden? enfin ik ga er even van uit dat er wel een oefenmatch komt, zoals ieder jaar.

Louis Douwen
19 Jan

We merken dat Kevin en Maxim kun kontrakt verlengd hebben.
Hopelijk volgen er nog meerdere van de sterkhouders. Bedankt mannen.

Louis Douwen
05 Nov

Aan de ganse ploeg en de technische staf van harte proficiat en dank u voor de fantastische wedstrijd van vorige zondag tegen Houtvenne.
Voor herhaling vatbaar !!!

Ingrid
06 Oct

Ja, ik denk dat het een zwaar verdict moet zijn geweest als men te lezen krijgt 'ongeneeslijk ziek'. Wat voor therapie zullen we moeten gaan gebruiken om dit toch een beetje aan de betere hand te krijgen ?? Iemand een idee...een voorstel ? Een 'benefiet' zullen we zeker en vast al niet moeten doen want daar word dit 'beestje' in géén geval beter van. <Hoop doet leven> hé mensen, en alle betekes helpen. Waar een wil is , is een weg. En dat geldt niet alleen voor dit 'beesteke', maar ook voor 'grote broer' hiernaast !! Zonde dat ik moet zeggen dat ik er niet alles vanaf weet van 'wat' en 'hoe', want dan deed ik het zelf !! Je zou eens wat zien dan ,wees daar maar zeker van. Maar zegt men niet dat een mens nooit te oud is om iets bij te leren !!

Ingrid
23 Sep

Ik kom nog eens een kijkje nemen op het gastenboek, en moet ik tot mijn grote spijt vaststellen dat het gastenboek helaas niet mee geevolueerd is , samen met de status van de 1ste ploeg. Ik heb het nochtans anders geweten hoor !!! Zowel positief als negatief. Er werd toen wat afgelachen moet ik zeggen. Als het dan wat te gortig werd, de webmaster haalde het er wel af. Ondertussen hadden we het met zijn allen dan al wel gelezen. Klaar voor de volgende leuke, plezante reacties. Nu is de gastenboek ziek, heb hem nochtans in vorige reacties al eens veel beterschap gewenst , maar volgens mij is hij 'ongeneeslijk' ziek en dat vinden we verschrikkelijk.
Daarom mensen deze oproep, laat ons met zijn allen ervoor zorgen dat het weer beter en leuk kan worden om hier een kijkje te komen nemen .

Tim Herpoel
24 Aug

Succes dit seizoen, boys! Ik zal jullie vast en zeker af en toe komen aanmoedigen! ;)

PLETS GILBERT
10 Aug

Ik ben de terreinverzorger van FC Gullegem en vond Katelijne een sportief spelende ploeg tijdens de bekerwedstrijd bij ons, en voor het tweede doelpunt was er bijna geen klasseverschil te merken.

Hoofdsponsers