Documenten

Tegemoetkoming mutualiteit

De meeste mutualiteiten voorzien in een gedeeltelijke tegemoetkoming in het lidgeld. De terugbetalingsformulieren van de verschillende mutualiteiten kan je hieronder downloaden. Het formulier moet voorzien worden van een kleefbriefje en ingevuld door de ouders/speler. Nadien brengt u het formulier binnen op het secretariaat, waar de secretaris dit zal ondertekenen.

Download hier de formulieren van de mutaliteiten:

.

Sportongeval​

Download hier het formulier aangifte sportongeval:

 

Wat doen in de toekomst om alle betwistingen te vermijden:

  1. De betrokkene geeft zelf het document af op het secretariaat aan de bevoegde persoon.

Elke aangesloten speler is vanaf de leeftijd van 5 jaar verzekerd voor de wedstrijden en trainingen ingericht of georganiseerd door de club van aansluiting. Ingeval van een ongeval dient de onderstaande procedure zonder fout nageleefd te worden. Voor elke ongeval-aangifte worden door de K.B.V.B. dossierkosten aangerekend. De K.B.V.B. betaalt de vergoedingen overeenkomstig de wettige barema’s. Alle eventuele supplementen boven dit barema zijn niet ten laste van de club. Alle inlichtingen m.b.t. de officiële barema’s kunnen bij het ziekenfonds bekomen worden. Een eventuele bijkomende verzekering kan bij een verzekeringsmaatschappij afgesloten worden.

 

Aangifte van een ongeval​:

U raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training:

  1. Verwittig zo spoedig mogelijk de bevoegde personen.
  2. Download hier op website uw aangifte formulier.
  3. Laat dit formulier invullen door uw dokter.
  4. De achterkant in te vullen door uzelf, DATUM EN UUR ONGEVAL, Tijdens wedstrijd of training, op welk speelveld, omstandigheden van het ongeval.
  5. Bezorg deze formulieren aan de bevoegde persoon binnen de 48 uur of breng het formulier binnen op het secretariaat.